page header photo
share Twitter share LinkedIn

Examentraining LPI certificering level 1 examen 101

Deze examentraining is specifiek voor het Linux systeem
 Eerstvolgende cursus:
 Locatie: Utrecht
 Cursusduur: 1 dagen
 Kosten: € 350,-

Menig examenkandidaat laat zich erg verrassen door de manier waarop de vragen tijdens het LPI-examen worden gesteld. Hierdoor worden soms vragen fout beantwoord waarop men normaliter het antwoord wel weet. Tijdens deze examentraining voor het LPIC-101 examen proberen we u zo goed mogelijk voor te bereiden op de manier van vraagstellen door LPI.

Tijdens de examentraining maakt u één of twee proef-examens die naderhand zullen worden besproken. De examens zijn door AT Computing zelf gemaakt en gebaseerd op de documentatie die bij de cursus wordt meegeleverd. We hebben de vragen zo opgesteld dat ze overeenkomen met de manier waarop LPI de vragen stelt. Dit betekent dat alle vragen in het Engels zijn en dat u multiple-choice én open vragen kunt verwachten.

Voor wie?

  • Examenkandidaten die nog nooit een LPI examen hebben afgelegd en van te voren willen oefenen en wennen aan de manier van examineren.
  • Examenkandidaten die in het verleden de LPI cursus hebben gevolgd en willen testen of hun kennis nog op peil is
  • LPI gecertificeerden die op herexamen moeten en willen toetsen of ze nog beschikken over de kennis voor de op dit moment geldende exameneisen.
  • Examenkandidaten die tijdens het oefenen de mogelijkheid willen hebben om bepaalde onderwerpen nog eens kort en duidelijk uitgelegd te krijgen.
Cursusduur: 1 dag        Direct aanmelden
Contact
In-company cursus op maat
Kosten € 350,- excl. BTW       
         

Wanneer

Als de onderstaande data niet uitkomen, neem dan contact met ons op, zodat we met u kunnen overleggen welke mogelijkheden er zijn. Voor contact: 024-352 72 72 of info@ATComputing.nl.

Momenteel staan de volgende data gepland:

21 mrt 2018   Utrecht

Aanmelden voor cursus: "Examentraining LPI certificering level 1 examen 101".

Omdat AT Computing een partnership heeft met LPI Nederland organiseren wij i.h.a. bij de examentraining aansluitend 's middags de mogelijkheid om het examen zelf af te leggen, op onze locatie. De examentraining stopt dan tegen 14:30 uur. Daarna begeleidt een vertegenwoordiger van LPI Nederland het eigenlijke examen dat vanaf 15:00 uur plaatsvindt in hetzelfde lokaal.

Voor zover plaats is kan ook examen worden gedaan door kandidaten die niet eerder op de dag aan de training hebben deelgenomen. Wanneer u na een trainingsdag het examen zelf nog wilt uitstellen dan is dit misschien het overwegen waard. Ons secretariaat brengt u graag op de hoogte.

Voorkennis

De cursusstof van de LPIC101 cursus

Documentatie

Bij deze examentraining ontvangt u "oefenexamens" die ontwikkeld zijn door AT Computing en die gebaseerd zijn op de examenvragen die het LPI stelt.

Afsluiting

Het examen kan op twee verschillende manieren worden afgelegd: schriftelijk en computer-assisted. Schriftelijke examens worden op bepaalde data georganiseerd door AT Computing (zie hierboven), door collega-opleidingsinstituten, bij congressen enz. Omdat de uitslag door LPI in Canada wordt verwerkt, kan het tot een maand na de examendatum duren voordat uw uitslag bekend wordt. Een examen in computer-assisted vorm legt u zelfstandig af bij een VUE-centrum waarvan er vele in Nederland en België zijn. De uitslag van zo'n computer-assisted examen verneemt u onmiddellijk na afloop. De prijs voor de twee vormen is verschillend.
Bij goed gevolg levert het examen 101 - in combinatie met een succesvol afgelegd examen 102 - het LPIC1-certificaat op.

Om te slagen voor een van de LPI examens moet u, afhankelijk van uw voorkennis en ervaring met verschillende Linuxdistributies, naast een training ook investeren in zelfstudie. De hoeveelheid zelfstudie varieert sterk en kan flink oplopen. Uw kennis wordt geëxamineerd aan de hand van veelvuldig aan de praktijk getoetste multiple choice en fill-in-the-blank vragen. Heeft u niet het benodigde kennis- én ervaringsniveau dan is de kans dat u slaagt klein. Onderschat de moeilijkheidsgraad van de LPI-examens niet!

Meteen aanmelden voor deze cursus

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2