page header photo
share Twitter share LinkedIn

Examentraining LPI certificering level 2 examen 201

Deze examentraining is specifiek voor het Linux systeem

Menig examenkandidaat laat zich erg verrassen door de manier waarop de vragen tijdens het LPI-examen worden gesteld. Hierdoor worden soms vragen fout beantwoord waarop men normaliter het antwoord wel weet. Tijdens deze examentraining voor het LPIC-201 examen proberen we u zo goed mogelijk voor te bereiden op de manier van vraagstellen door LPI.

Tijdens de examentraining maakt u één of twee proef-examens die naderhand zullen worden besproken. De examens zijn door AT Computing zelf gemaakt en gebaseerd op de documentatie die bij de cursus wordt meegeleverd. We hebben de vragen zo opgesteld dat ze overeenkomen met de manier waarop LPI de vragen stelt. Dit betekent dat alle vragen in het Engels zijn en dat u multiple-choice én open vragen kunt verwachten.

Voor wie?

  • Examenkandidaten die nog nooit een LPI examen hebben afgelegd en van te voren willen oefenen en wennen aan de manier van examineren.
  • Examenkandidaten die in het verleden de LPI cursus hebben gevolgd en willen testen of hun kennis nog op peil is
  • LPI gecertificeerden die op herexamen moeten en willen toetsen of ze nog beschikken over de kennis voor de op dit moment geldende exameneisen.
  • Examenkandidaten die tijdens het oefenen de mogelijkheid willen hebben om bepaalde onderwerpen nog eens kort en duidelijk uitgelegd te krijgen.
Cursusduur: 1 dag        In-company cursus op maat
Contact
Kosten € 325,- excl. BTW       

Wanneer

Wij hebben deze cursus momenteel niet van een vaste datum voorzien. Als u belangstelling hebt, neem dan contact met ons op, zodat we in overleg kunnen bepalen wanneer en op welke manier (klassikaal, coaching on the job, privé-cursus, expert session) wij de benodigde kennis overdragen.
Voor contact: telefoon 024-352 72 72 of info@ATComputing.nl.

Voorkennis

De cursusstof van de LPIC101, LPIC102 en LPIC201 cursussen

Documentatie

Bij deze examentraining ontvangt u "oefenexamens" die ontwikkeld zijn door AT Computing en die gebaseerd zijn op de examenvragen die het LPI stelt.

Afsluiting

Het eigenlijke examen legt u zelfstandig af bij een VUE-centrum. Bij goed gevolg levert dit - in combinatie met een succesvol afgelegd examen 202 - het LPIC2-certificaat op. Als u nog niet LPIC1-gecertificeerd bent dan blijft uw LPIC2 certificaat "on hold" totdat u ook LPIC1 behaald hebt.

Om te slagen voor een van de LPI examens moet u, afhankelijk van uw voorkennis en ervaring met verschillende Linuxdistributies, naast een training ook investeren in zelfstudie. De hoeveelheid zelfstudie varieert sterk en kan flink oplopen. Uw kennis wordt geëxamineerd aan de hand van veelvuldig aan de praktijk getoetste multiple choice en fill-in-the-blank vragen. Heeft u niet het benodigde kennis- én ervaringsniveau dan is de kans dat u slaagt klein. Onderschat de moeilijkheidsgraad van de LPI-examens niet!

Omdat AT Computing een partnership heeft met LPI Nederland organiseren wij geregeld een examentraining met aansluitend 's middags de mogelijkheid om het examen zelf af te leggen, op onze locatie. Ons secretariaat brengt u graag op de hoogte.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2